=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

12 February 2013

=Klebang Original Coconut Shake=

Ehem! Happy Chinese New Year! Cuti yang sedia ada nie moh la kita manfaatkan dengan aktiviti yang berfaedah..cuti CNY nie aku pergi Melaka selama 3hari 2malam.. biasa la..Melaka kan popular dengan coconut shake yang super duper sedap selain daripada tempat bersejarah..aku taknak cerita pasal tempat tempat yang aku pergi..tapi aku nak cerita pasal coconut shake yang super duper sedap sambil menjilat cawan..ehh..haha!

3 hari aku dekat Melaka, 3 hari jugaklah aku singgah dekat Klebang Original Coconut Shake nie..siap tapau lagi bawak balik hotel okey..see..dekat situ je dah nampak bertapa sedapnya coconut shake nie..hikhik..

Nie hari ketiga aku pergi singgah dekat coconut shake nie..sebelum balik KL, aku singgah coconut shake nie untuk makan nasi lemak dan minum coconut shake nie..
dekat belah luar untuk tapau..kalau belah  dalam nie untuk makan dekat situ..dalam tu ada parking..
sampai sana je sikit punya ramai orang..
nie pun nasib baik ada meja kosong..
nasi lemak dekat sini giler sedap..aku siap makan dua bungkus okey..
tujuan aku bukan nak snap pic abang nie ye..aku nak  snap pic coconut shake yang dia dok letak ais krim vanilla tu..
nie harga makanan dekat situ..bagi aku murah dan berbaloi..benda sedap kalau mahal pun apa ada hal..
kalau jalan jalan cari makan tak datang sini macam pelik la plak kan..
nyum nyum..coconut shake yawww...masih terasa kesedapan coconut shake nie..
sebelum balik KL,haruslah tapau dulu..sikit punya panjang beratur..don't worry..service dia cepat okey..
bye Melaka..lain kali kita jumpa lagi! :)


 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

kopi pasta said...

gambar akhir tu senyum sampai ke telinga...muka kekenyangan :P

sueMUNCET said...

@kopi pasta : eh eh..mcm tahu tahu je..haha!