=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

26 March 2013

=Sekian lama=

seminggu lebih tak jenguk blog..tak update blog..tah ada lagi ke orang yang jenguk blog aku nie..hihi..kesibukan diri membuatkan aku takde masa nak update blog.. *tu je la alasan kau kan sue*..

btw, cek  dari Churp Churp dah sampai..alhamdulillah..cek pertama dari churp churp..even tak banyak pun tapi boleh la buat beli makanan kucing aku..ehh..haha!

ohh..yaa..sebelum terlupa.. aku dah dapat anak buah yang  pertama..
dah jadi aunty su..!;)
lahir pada  13313..
cantik tarikhkan?? hikhik..
Muhammad Harith Danish Bin Muhammad Yusof




 Sila LIKE kalau suka..

No comments: