=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

25 June 2013

=Kota Keriangan=

Sabtu yang lepas, aku telah pergi ke Kota Keriangan iaitu Genting Highland! plan dah lama giler kot nak pergi tapi sabtu lepas baru berkesempatan nak terjah ke sana.. ohh yaa..aku pergi bertiga je..sepatutnya berlima tapi tah laaa..malas nak story..bertiga pun bertiga la..janji enjoy! hikhik..
gerak awal pagi sebab takde beratur panjang..
macam biasa la..harus snap picture dulu..haha!
Sampai cable car around 8.30 pagi dan tak perlu beratur panjang..yeayyy! park kereta and naik cable car..pergi RM6 dan balik RM6..total RM12...
dah lama kot tak naik cable car..last naik pun tahun lepas dekat Langkawi..nervous woi..haha!
menuju ke theme park..
dah dapat tiket theme park.. 
see..sampai awal pagi memang takde orang weyh..takpayah nak beratur panjang..

the best part is bila aku paksa member aku dorang nie dok main space shot! hahaha! sebab dorang nie tak pernah lagi naik benda alah ini..
muka nervous..space shot nie aku dah pernah naik dulu..so, memang tak la aku nak naik lagi kan..
nie aku confuse sama ada jerebu or kabus..
nie kiteorang naik mini train..bebajet macam drive sendiri plak..just kena tekan minyak..stereng control sendiri tu..fuyoooo! haha!
around 2pm macam tu kiteorang pun pulang..yelaa..dah ramai sangat orang..
alhamdulillah..selamat turun dari cable car!





 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: