=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

10 July 2013

=Kad raya untuk anda=

Memandangkan dah start puasa, so, sebelum posmen cuti, aku nak bagi korang kad raya nie.. *kemain awal..haha!*

Seperti tahun lepas, tahun nie aku nak bagi kad raya pada sesiapa yang nak kad raya dari aku.. tahun lepas kira banyak jugak la yang email n yang tinggalkan comment nak kad raya..so, tahun nie aku baik hati jugak nak bagi kad raya dekat korang..maybe kad raya tu aku buat sendiri kot..main tepek tepek je..hikhik..


seperti biasa, kena la tinggalkan nama, alamat rumah and url blog dekat comment or email aku

suemuncet@yahoo.com

url blog tu senang untuk aku terjah blog korang..mana la tahu kalau korang dapat kad raya aku dan buat entry ke..hahaha! perasan giler..siapa tah nak buat entry untuk kau kan sue! hikhik..

ITU PUN KALAU ADA YANG NAK KAD RAYA DARI AKU LA KAN! HAHA!





 Sila LIKE kalau suka..

7 comments:

amal said...

YEAYYYY! NAK , LASY YEAR PUN DAPAT DR SUEMUNCET. CREATIVE BUAD SENDIRI :)

amal said...

YEAYYYY! NAK , LAST YEAR PUN DAPAT DR SUEMUNCET. CREATIVE BUAD SENDIRI :)

Emma said...

Nak jugak....
Emma , 66A jalan raja alang, akmpung bharu, 50300 Kuala Lumpur ^__^

Anonymous said...

okay kita on the way mahu bagi email.. :)

sueMUNCET said...

@ amal : yeahhh! haruslah ingat..hikhik..

sueMUNCET said...

@ Emma : emmma!! okey.. akan dipos.. :)

sueMUNCET said...

@ Anonymous : sila sila.. hikhik..