=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

05 August 2013

="Antara kita bertiga siapa yang akan kahwin dulu?"=

Insyallah tahun nie BFF aku akan berkahwin bulan 10 nie and dapat tahu dekat Whatsapp group yang sorang dari BFF aku nak bertunang.. OMG!! Sumpah macam tak percaya.. aku tak tahu nak rasa apa..sedih ada gembira pun ada.. Sedih sebab dorang tak tunggu aku!!! hahaha! kalau tunggu aku memang dorang tak kawen la cerita dia kan.. hihi..

aku gembira sebab akhirnya dorang decide nak ke next step..aku tahu macam mana dorang kecewa bercinta masa zaman study.. Setiap kekecewaan tu pasti ada kebahagiaan.. sumpah aku orang yang paling bahagia bila tengok dorang bahagia plus dah ada orang sayang mereka.. so now, dorang sibuk nak buat preparation untuk majlis dorang nanti..tapi dorang tak pernah nak lupakan aku..still jugak mintak pendapat aku..okey ke tak, cantik ke tak, sesuai ke tak..hikhik.. *terharu*

aku ingat lagi masa zaman study dulu, kita bertiga mesti akan tanya "Antara kita bertiga siapa yang akan kahwin dulu?".. haha! now, dah terjawab la siapa kawen dulu..

Semoga Tuhan mempermudahkan majlis mereka..aminnnnn.. :)
*Please jangan tanya bila turn aku sebab boyfriend pun takde..acaner??

 

 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

Phat said...

follow kamu muncet

Nurfaezah Abdullah said...

enjoy your single life puas2 dulu hehehe.

amal said...

awaaak , kitaaa dh dpt card rayaa awak thankyouuu tauu , cantik n creative :') nt kitaa review k ;)

sueMUNCET said...

@ Phat : terima kasih.. :)

sueMUNCET said...

@Nurfaezah Abdullah : hahaha! kan... enjoy puas puas..

sueMUNCET said...

@amal : wahhh...dh dpt eyh..hikhik.. biasa biasa je..nanti bg link okey.. :)