=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

02 August 2013

=Keadaan sekeliling=

Sekarang nie aku just nak bersikap jujur je..dah malas nak berpura pura untuk menjaga hati.. apa yang aku cakap, tu yang lahir dari hati aku.. Suka hatilah nak cakap aku macam macam pun.. mulut orang kita memang tak boleh nak tutup.. 
Sometimes, bila bercakap mengikut emosi, memang tak dapat apa pun..aku dah malas nak fikir masalah orang lain..aku yang takde kena mengena pun terlibat sama.. serious, kalau nie la yang aku dapat, lebih baik takpayah ada apa apa.. Malas nak gaduh sebab benda yang aku rasa takde point pun..

takpayah takut dengan bayang bayang sendiri.. what you give you get back.. Goes around comes around.. dalam dunia nie semua yang kita hadap dah tertulis..Siapa kita nak lawan takdir??




 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Yatie Fizzy said...

tu laa lumrah hidup =) setiap yang kita buat/cakap orang perhati dan nilai..biarpun kita bukan retis tapi hakikat duniawi kita pun ibarat retis yang tak bisa lari dari gosip dan kutukan ;)

sueMUNCET said...

@Yatie Fizzy : kan... nak taknak kita kena jugak terima..mulut org mmg tak boleh nak tutup..hmm..