=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

22 August 2013

=Terselit sekeping nota dekat kereta=

jari jemari ku itu adalah inai ye kawan kawan..

haaaa.. nampak tak gambar dekat atas nie?? okey.. semalam after kerja macam biasa la berjalan pergi dekat parking kereta.. tetiba aku nampak ada kertas putih dekat wiper kereta aku.. aku ingatkan saman ke apa.. tapi difikirkan balik saman apa kejadahnya sebab aku parking ditempat yang betul okey..

lepas tu, aku pun amek la kertas tu before masuk kereta.. tetiba dapat note "Hai awak".. siap ada smile okey.. ingat sweet?? puihhhhh... takde makna.. tah siapa siapa tah.. ingat aku suka dapat benda macam nie.. kalau berani tunjuk la diri tu kan.. member aku suruh balas and letak dekat wiper kereta aku balik..takde masa.. malas aku nak layan..



 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

ada peminat dlm diam ni..byasenyer klu cm ni, org2 terdekat yg slalu nmpk kte

sueMUNCET said...

@Mysara Ab Rahman : haha! peminat la sgt.. cehh.. ;p