=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

27 August 2013

=Yeayyy..Dah kahwin=

Entry sebelum nie aku ada update pasal BFF aku nikah.. so entry nie aku nak update pasal hari persandingan plak.. ohh yaa.. aku tersangat la ikut tema ye.. warna favourite tu..

Sampai sana, pergi jumpa pengantin jap tapi tengah mekap.. so, kiteorang pergi makan dulu.. 
Belakang tu pelamin.. fokus kat pelamin je okey.. huhu..
sebelum sanding.. snap picture tu wajib yee...
dilihat pada dua picture diatas seolah olah macam bertahun tak jumpa kan..
haha!
Cool giler bila kengkawan lain semua snap pic dengan pengantin siap berpasangan tapi aku sengsorang..hahaha! apa ada hal..

Btw, Selamat Pengantin Baru buat Hidayah dan Duan.. Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat.. Finally, korang kahwin jugak kan.. hikhik.. haruslah aku orang yang paling paling happy.. cepat cepat dapat baby okey.. untuk Duan, haaaa... mohon jaga BFF aku nie sebaik yang boleh..untuk Dayah, dah jadi isteri orang dah tak boleh nak nakal nakal lagi..kena dengar cakap suami okey.. nanti aku datang Klang melawat korang.. hewhew.. much love!

Mohon doakan turn aku plak lepas nie.. ehhh... hahahaha! To my future husband, sila munculkan diri dengan segera.. ;p




 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Cik Mun said...

semoga dorang kekal ke anak cucu cicit cuit..huhu..sue bila lagi??

sueMUNCET said...

@Cik Mun : errr.. sue?? hahaha! calon pun takde..acaner nak kawen? ;p

Saljiah Zafirah said...

sue..no.giliran ke brp pulak??hihihi
semoga dipermudahkn brtemu jejaka impian,Amin..=)
follow n singgah kat sini,jemput singgah blog sy =)

sueMUNCET said...

@Saljiah Zafirah : haha! masih menunggu "Q" nie.. ;p