=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

30 September 2013

=4 years already and i'm okey=

Hari nie genap 4 tahun aku berstatuskan Single.. well done Sueria! *tepuk bahu sendiri* haha! ada orang cakap 4 tahun adalah satu masa yang cukup lama..yes! aku pun ada jugak rasa macam tu..biarlah..hati perempuan kan..aku single pun bukan sebab aku ingat kisah lama or what..past is past..mungkin bukan sekarang untuk aku bercinta and mungkin jugak bukan sekarang Tuhan nak bukak pintu hati aku untuk lelaki..Ecehh..

Jujur aku cakap yang aku dah takde rasa nak ada boyfriend BUAT MASA NIE.. kalau nak bercinta atau nak ada boyfriend, aku dah taknak.. hati still tak terbukak nak jadi girlfriend siapa siapa.. kalau jodoh dah sampai, aku akan terima lelaki tu seadanya dan terus je kawen..Mana la tahu tetiba aku terus kawen tanpa bercinta..bercinta lepas kawen la orang kata..wahhhh..gitu.. drama sangat nie..hikhik..just follow the flow.. jalani hidup seperti biasa.. *senyum*

*kalau ada jodoh adalah.. taknak mengharap dan taknak beria macam dulu..
Jika seseorang meninggalkan kita tanpa sebarang sebab dan alasan,
jangan sesekali membiarkan dia kembali dengan ALASAN...




Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

Nasuha said...

Single lagi baik...jom kita bercinta dengan Allah.. Yang Maha Pemberi cinta.

anissnaadia said...

yeay saya pun single lagi. hehehe. i'm single and i'm okay =)

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! bagusnyer.. me lepas spm bercinta 7thn, 1st love.. n alhamdulillah, now he's my husband :)

sueMUNCET said...

@ Nasuha : kan... jom! Allah lebih mengetahui segala galanya..:)

sueMUNCET said...

@ anissnaadia : yeahhh! give me 5.. hikhik...

sueMUNCET said...

@ ✿ pink velvet ✿: serious?? alhamdulillah.. :)