=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

02 September 2013

=Berat badan bertambah dengan mendadak=

Memandangkan masih lagi mood raya, every weekend mesti ada open house.. tak open house, mesti ada wedding.. bila dah ada open house or wedding, mesti la berkaitan dengan makanan kan...
bila dah berkaitan dengan makanan, haruslah kena makan...
bila dah makan, berat badan pun naik mendadak..
rumah Man..
rumah Unn..
rumah Nabil..
rumah Syam..
Pic diatas nie just nak bagitahu i love them so much..
kawan gaduh, kawan kutuk, kawan gosip, kawan nangis, kawan ketawa..
kita tengok siapa yang kahwin dulu.. ehh.. hahaha!

so now, diet on! SANGAT..
tang mana nak diet tah aku nie.. nafsu makan tu susah nak kawal laa..
hahaha!



Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

luqman zakaria said...

byk tempatnye pergi..hehe..biaselah raye..makanan takleh disisihkan,,kihkih..

sueMUNCET said...

@luqman zakaria : tu baru sikit tu.. hahaha!