=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

04 October 2013

=Cerita dah basi=


Fuhhhh.. baru berkesempatan nak update blog.. kemain sibuk sangat.. hikhik.. Sabtu yang lepas aku lepak Ikea.. Lepak dengan my Girlfriends.. actually, tak cukup nie.. sebab Zimah takde plak.. 
Haruslah aku yang jadi driver kan.. hahaha! masa nie dok tunggu Miza.. kemain lama bersiap.. 
Sedang melalui traffic jammed pun sempat lagi nak snap pic.. woiii.. apa nie..aku tak ready lagi dah snap.. driver memang selalu kena macam nie tawwwwwwwwwww... hahaha!
okey.. nie baru la muka ready.. ececehh...

makang makang.. jangan ingat badan kuruih nafsu makan pun kuruih yee.. haha! masih bernafsu makan bila tengok meatball nie.. pergi ikea memang takde benda lain yang nak dimakan.. karipap dengan meatball adalah wajib..
macam biasalah.. perempuankan... tak snap gambar memang tak sah.. ehh.. lelaki pun sama jeee...
rasa macam nak tampar diri sendiri bila tengok gambar diatas nie..hahaha!
perut dah kenyang, jenjalan dekat dalam ikea tu.. tengok tengok barang.. berangan sangat! pergi ikea pakai selipar je.. adoo??
motif gambar adalah saja.. sekian..





 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Liza Licha said...

bstnya makan2,

sueMUNCET said...

@Liza Licha : mmg best.. lepas tu bising sbb dah gemok..haha!