=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

26 December 2013

=Kemanisan 2013=

Memandangkan tahun 2013 dah nak menutup tirai, moh la aku cerita sedikit apa yang jadi sepanjang tahun 2013..(tu pun kalau ada yang aku ingat..hihi) actually, banyak sangat benda yang jadi.. yang pahit ada, yang manis ada, yang tawar pun ada.. tapi kalau nak ingat semua macam tak je kan..HIKHIK..
1) 5 January 2013
Haruslah birthday aku..tahun nie aku dapat dua kek dari kawan kawan aku.. paling aku terharu haruslah ucapan dari orang orang sekeliling aku..macam biasa.. doa yang dah biasa dapat "hope dapat jodoh".. haha! doa kalian tak dimakbulkan lagi.. hihi..
2) Dapat anak buah yang comel lagi cute macam aunty dia yang bongsu tu...hahaha! 13/3/2013-Muhammad Harith Danish Bin Muhammad Yusof.. tak pepasal aku dah jadi aunty.. hahaha!
3) First time pergi mengundi.. haha! giler excited.. dapat jugak menjalankan tanggungjawab pada negara..ecehhh.. hihi..
4) Dapat boyfriend baru.. hahaha! alhamdulillah.. sedang ber'commitment' dengan kereta kesayangan wa... *blushing* (wishlist 2013)
5) BFF's aku kawen.. yeayyyy! Finally.. kawen jugak mereka nie.. Hopefully tahun depan turn aku plak.. hahahah! berangan!
6) Dapat note yang diselit dekat wiper kereta.. ini sangat kelakar okey.. sampai sekarang aku tak tahu siapa..
7) Dapat beraya dekat Sarawak!! yeayyy...(wishlist 2013)
8) 4tahun berstatuskan Single..(nak jugak selit..haha!)

9) and you.. *senyum*



tu je kot yang aku ingat.. yang pahit tu tak payah la nak ingat sangat..tak penting pun dalam hidup aku.. lagi buat sakit hati je kalau ingat..hikhik.. hopefully, tahun 2014 lagi baik dari tahun 2013 dan ada good news untuk aku.. 

THANK YOU 2013..



 Sila LIKE kalau suka..

5 comments:

Sofea Lang said...

tirai 2013 yg penuh hepi kan...
all the best in 2014..!

Emma said...

tu dia... kemain ekkk :)

sueMUNCET said...

@Sofea Lang : kan.. u too dear.. :)

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

hehehe, tahniah atas kejayaan 2013, 2014 tentu lebih manis

sueMUNCET said...

@Emma : bagi la can sikit emma.. hahha!