=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

03 January 2014

=Birthday Wishlist 2014=

Hello January!! Macam tak percaya je dah tahun 2014.. 

Setiap tahun mesti masing masing akan ada azam la, wishlist la kan.. macam tu jugak la dengan aku.. actually, nak kata azam tu takde la azam sangat tapi more to wishlist kot.. kalau nak kata azam tu semua orang nak jadi yang lebih baik..tak gitu...

Before this, sempena dengan birthday aku yang akan datang nie (5 JANUARY), haruslah aku ada wishlist jugak..

tahun nie aku dah taknak teddy bear bagai.. aku kan dah dewasa.. haha!

actually, tahun nie aku takde wishlist yang besar pun.. macam tahun lepas wishlist aku, aku nak kereta.. so, tahun 2013 aku dah dapat.. kira wishlist paling besar la tu kan.. so, untuk tahun 2014 nie maybe aku more to holiday and new gadget (samsung grand please! haha..) .. tak pun simpan duit.. hikhik..

BYE BYE 2013..
WELCOME 2014..





 Sila LIKE kalau suka..

No comments: