=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

05 January 2010

=MY BESDAY SWEET-20=

happy birthday to me..
happy birthday to me..
happy birthday to siti suria suhaimi..
happy birthday to me....
5/1/2010.. 

haha! aku sudah tua..aku sudah tua..(giler bangga aku..huhu..)
sweet-20..

aku dah 20tahun..sudah masuk angka dua..adoi..tua sudah..

tadi pergi mapley..dengan bebudak rumah plus chiep, bie dengan eisak..
lepak lepak..makan makan..

pas mkn,jalan la nak balik rumah dgn mereka tu..
aku mmg tak rasa yg aku akan kena telur + tepung..
tetiba ada orang baling telur terus melekat kat baju aku + dgn tepung + dgn spray buih sekali..okey..aku dah tahu yang aku memang dah terkena..


aku ingatkan stop smpai situ je..rupa rupanya kat rumah pun kena jugak..
aku kena simbah dgn air..waaa...giler teruk..huhu..
anyway,thanks korang,aku happy sgt sgt mlm nie..
iltsm..

2 comments:

kidzheart said...

gilaaa ah sue,cm hantu jek,
hahaha
klaka jek gmba tuh,haha

sueMUNCET said...

haha!

ske eyh aten neyh..

huhu..