=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

26 October 2010

=System + Lappy=

first : smlm aku tidur pukul 5 pagi sebabnya menyiapkan final system..perghhhhh...mmg bersengkang mata aku...
bukan senang nk siapkan system...tu belum final project yg betul betul lagi..sem depan tak tahu la macam mana kan...orang tgk mmg senang tp nk mengingat coding nya mmg susah la kan..the best part is bila dah siap system tu then system tu hilang...OMG! ulang balik SYSTEM TU HILANG..terpaksa buat balik...takpe..dugaan namanya...finally,siap jugak system tu..

aku tunjuk nie je..


second : lappy aku sudah siap diformat...yeah yeahhh...dah tukar kpd window7..aku tahu la aku je yg baru terhegeh hegeh nk tukar window7 kan..tp apa aku kisah..hahaha! thanks MISTA KAY kerana mengformat lappy aku dgn baik...rasa macam baru beli lappy je..huhu...

just focus pada lappy..yg lain lain sila abaikan..
okey..daa~~

No comments: