=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

31 December 2010

=kenangan 2010=

hye 2010..terlalu banyak kenangan manis dan pahit yang kau bagi kat aku,,
haishhhh..kenapa lah kau tak bagi kenangan manis je kat aku..
kenangan pahit tu tak payah lah kan..tapi tu semua kenangan kan...
seriously,tahun 2010 terlalu banyak kenangan yang akan aku ingat sampai bila bila..

kenangan manis :


  • surprise birthday untuk aku..5 JANUARI 2010..neyh la kenangan yang paling paling manis sepanjang tahun 2010..aku langsung tak terfikir yang member member aku akan buat surprise birthday party untuk aku..malam tu wajib la aku kena tepung kan..esoknya kawan kawan aku buat surprise untuk aku kat redbox sogo..sumpah aku terharu giler weyh..tengs kawan kawan..sumpah aku sayang korang!

  • first reunion SKSW..8tahun tak jumpa..takot,malu,segan semua adalah...lama tak jumpa dorang..bila dah jumpa masing masing dah berubah..sampaikan ada yang aku tak kenal dorang langsung..*lupa ingatan kejap..huhu.. ibarat macam kenal balik la..tapi serious aku happy jumpa dorang walaupun tak semua yang datang masa reunion tu..

  • buka puasa dengan Ex school Esempi..actually,yang terlibat kelas 5E je..tapi ada lah jugak dak kelas lain yang ikot..last jumpa time SPM..lepas tue tak jumpa langsung..expecially lelaki la..masing masing dah tak macam dulu..yelaa..dah matang la kononnya kan,,hahaha!

  • holiday with dak SKSW kat Port Dickson..neyh paling paling best..walaupun sepatutnya jadi reunion kedua tapi cancel..the best part bila perempuan dua orang sahaja..haha! serious lupa masalah bila lepak dengan dorang...masing masing masuk air..hikhik..

  • reunion ESEMPI..credit to SYAM sebab dia yang plan semua neyh..ramai jugaklah yang follow walaupun ada yang tak dapat datang..bila dah jumpa,masing masing ada je story yang nak diceritakan..masing masing dah lain..semua hot tapi aku je yang masih macam dulu..hahaha! next time syam plan nak pergi holiday pulak..insyallah aku follow okey! ;))

  • hari raya yang cukup bermakna sebab my aunty yang dari UK balik plus beraya di Malaysia..dan dapat berkumpul dengan satu family yang cukup besar..sumpah rasa best giler..lepas tu,terfikir,besar jugak family belah mak aku neyh..hahaha! the best part is bila dapat kumpulkan adik beradik mak aku..bukan senang doe..terharu beb!

  • dapat pergi holiday dengan budak budak rumah dekat Melaka dan Terengganu..walaupun masa tu jiwa aku agak kecewa..(yela..lepas putus cintakan..),mereka always ada untuk aku..atleast,pergi sana dapat buat hati aku tenang..plus pergi mandi manda dekat gabai..kenangan doe.. ;)

  • pergi Genting Highland lewat malam tanpa plan..neyh lagi laa..sejuk jangan cakap la..lepak lepak then,member aku terus cakap nak naik Genting..okey..nasib baik la aku neyh pakai sweater..kalau tak memang beku la..tapi best weyh!


Actually banyak kot kenangan manis tapi yang aku taip neyh sebahagian kenangan manis sepanjang tahun 2010..

kenangan pahit :

err..tak perlu kot aku nak bagitahu..biarlah aku sorang je yang tahu okey..kang kalau aku letak kat blog kang panjang sangat sangat..baik tak payah kan..hahaha!

hopefully,tahun 2011 lagi better dari tahun 2010..aminnnnnnnn..

GOODBYE 2010..WELCOME 2011..

bye!

2 comments:

si gad!ss said...

siapakah orang yg hadir dalam hidup sue muncet yg da wt ko bahgia tu..na tau bley?? huhu..

sueMUNCET said...

hikhik...
ala..dah takde da...
bodoh giler kan??