=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

16 February 2011

=Aku jumpa Faizal Tahir weyh!!!!=

hari tu aku pergi pavillion..saja window shopping..nak beli barang kat pavillion tu memang taklah kan..tengah jalan jalan tu aku masuk satu kedai neyh..jual semua barang barang superman..aku pun saja la masuk kedai tu..nak tengok baju baju superman..aku suka baju superman yang kaler biru..tiba tiba ada staff nie serve aku..

yes cik..boleh saya tolong??

kejap ye...nak tengok je dulu..(aku tak pandang muka staff tu..)

dia follow je aku pergi mana..naik rimas plak aku..lepas tu,dia promote la baju superman tu kat aku..

yang neyh kalau beli dua rm120..

aku pandang la staff tu...sekali kau nak tahu aku tengok siapa??

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


rupa rupanya staff tu FAIZAL TAHIR weyh!!!!! mak aiii..aku pengsan 5minit..ngeeee...actually,dia memang ada kat situ..nak promote ape tah kat kedai tu...maybe baju superman la kot..aku terkejut giler weyh..aku pun apa lagi tak lepaskan peluang yang ada tu..aku suruh la dia menyanyi untuk aku..sambil main gitar okey..dia nyanyi kan lagu "Sampai Syurga"..perghhhh..suara dia lagi best bila dengar live..rasa macam dibuai je..hahaha! lepas tu,ramai plak yang berkerumun dekat dia..aku sampai kena tolak weyh..lepas tu handphone aku berbunyi..haruslah lagu adrenalin by faizal tahir kan...aku cuba bangun dari kena tolak tu..

















































bila aku bangun rupa rupanya aku MIMPI je weyh...

perghhhh..hampeh giler..lagu adrenalin tu bukannya handphone aku yang berbunyi..rupanya alarm kat handphone aku yang berbunyi..haishhhh..kacau betul la..baru nak feeling feeling dengan FT..cehhh..

P/S : alangkah bahagianya kalau jadi kenyataan.. ;))


love,

Sila LIKE kalau suka..

10 comments:

taufiq ahmad said...

hampir terpedaya pula

Ismail said...

for a minute... aku ingat tol2 la ko jumper fezal taher....LOL

sueMUNCET said...

taufiq ahmad : hahaha! jgn nak terpedaya sgt.. ;p

sueMUNCET said...

Ismail : hahaha! mimpi sudah.. ;)

Siti Nasihah Samshuri said...

eeee aku ingt betul2 ! ceh kena tipuuuu!!! baru nak jelesssss

sueMUNCET said...

Siti Nasihah Samshuri : haha! betul la tu..jumpa dalam mimpi.. ;DD

Ismail said...

LOL ^_^

sueMUNCET said...

Ismail : ;))

cik^syera said...

haha pk kan betul2 tadi ;p

sueMUNCET said...

cik^syera : kalau betul betul memang tak lena tidur la kan.. ;p