=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

17 May 2011

=Nora Elena=



korang tengok tak cerita kat tv3 tajuk dia NORA ELENA?? serious best doe cerita nie..aku layan dari first episod lagi..kalau missed haruslah tengok kat Tonton kan...tapi bila tengok cerita nie memang rasa sakit hati giler...kenapa sakit hati?? korang pergi la tengok sendiri..


cerita tu adaptasi dari Novel Kasih Yang Suci..

aku tak sabar nak tahu ending cerita ni..bak kata akak aku,nak tahu ending pergi la beli novel nie... pssttt..tolong belikan please..haha!



love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

12 comments:

cantekk said...

kita pon layan jugak...
best3 ;-D

*nti da bli novel, kita nk pinjam ea...hihi

♥ aeryn ♥ said...

haha.. reen dah baca dah novel tu.. dah lama dah.. hehe.. dah baca dah ending die.. hihi..

sueMUNCET said...

@cantekk : tu la..best kan..sue pun tengah cari novel tu.. ;)

sueMUNCET said...

@ ♥ aeryn ♥ : wahhh..yeke?? haishh..tak adil tahu sebab reen dah tahu ending dia... ;p

Awatif ^^ said...

memg best! pelakon2 pun cun3!

:D

umiliza989 said...

hehe....saya pun layan juga...

Gen2Merah said...

heheheh.. saya pun kurang sikit layan novel2 cinta ni.. layan cerita ja la,. kekeke
~Salam Kunjung mengunjung ya~

sueMUNCET said...

@ Awatif ^^ : betul betul..lagi lagi zul dengan aaron aziz tu..aww.. ;p

sueMUNCET said...

@ umiliza989 : cerita dia best kan??

sueMUNCET said...

@ Gen2Merah : saya layan je novel cinta.. ;)

::cik ZH:: said...

ko ni mmg suke ketuk kakak ko yg dermawan ni kan..
cari dulu, nnt claim back to me..
oker??

sueMUNCET said...

@::cik ZH:: : hahaah! okey okey..nanti try carik.. ;)