=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

28 June 2011

=Aku tinggalkan surat cinta dimeja disebabkan Chocolate ice JCO=

dirumah..

buat kali ketiga aku pergi wayang tengok cerita KLGANGSTER..first time tengok wayang cerita yang sama sebanyak tiga kali..masa aku tengok tu dalam panggung takde la full tapi still ada jugak orang tengok..

candid..
masa nie tengah tunggu makanan sampai..budak belakang aku tu dok bising bising..
haishhh..gangguan betul..
lambatnya number tu nak menyala..lenguh kaki..

lepas dah tengok wayang,aku pun lepak la JCO..hari tu aku minum air chocolate ice dekat JCO sunway pyramid memang sedap la..aku pun try la minum chocolate ice dekat sini (tempat harus dirahsiakan)..serious manis nak mampuih..boleh kencing manis aku macam nie..siap boleh potong kaki laa..

lepas tu,aku apa lagi...lagi lagi tak ramai orang dekat JCO tu..boleh dikira dengan jari la..nak tahu aku buat apa??

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

nampak tak macam ada tulisan tangan yang SANGAT KEMAS diatas tisu tu?? tak nampak??

haa..nampak tak apa yang aku tulis tu?? kalau tak nampak pun,korang buat buat nampak je la.. *yes! tulisan aku memang cantik..aku tahu tu..bhahahah..

lepas aku dah tulis,aku letak atas meja..chocolate ice tu still ada..aku tak tahu la orang yang dok kemas tu nampak ke tak..tapi kalau dia nampak pun aku yakin dia mesti tahu aku yang tulis.. *lupa plak nak tinggalkan link blog..bhahah..

Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

mrs.asrafovic said...

HAHA...

smpat kaw tggalkn yer sue...

siap tulis note lg...

len kli tlis kt sticky note..

tmpal dkt kple owner 2..lg style...

haha...

sueMUNCET said...

@ mrs.asrafovic : haha! tu la eka..lupa nak bawak sticky note..ngeee..