=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

25 June 2011

=Ucapan Zizan untuk Johan yang buat aku terharu=

friendship?? persahabatan?? bestfriend??
bagi aku bukan senang nak kekal kan persahabatan tu..dalam persahabatan mesti ada salah faham..sama ada pandai nak handle atau tak je..
walaupun dah kenal dari kecik belum tentu akan jadi SAHABAT kan...
kawan memang senang nak cari tapi sahabat tu yang susah..

seriously aku suka sangat tengok friendship antara ZIZAN dan JOHAN..dorang mula rapat masa RAJALAWAK musim pertama kan..yes! aku suka persahabatan dorang..


sila layan video dibawah..

tengok dorang buat kejutan birthday untuk zizan..Johan peluk Zizan..dorang nie memang bestfriend..!!



korang tengok video masa birthday zizan nie..tengok apa ucapan Zizan untuk Johan..


ucapan zizan "orang yang selama nie zizan naik bersama sama, orang yang selama nie zizan susah atau senang dalam industri dan juga tak pernah bergaduh, ini dia Johan..walau macam mana pun dia dah kawin ke belum kawin ke,takde orang boleh pisahkan antara Zizan dan Johan".. sweet je dengan ucapan dorang nie..terharu sangat weyh! nampak persahabatan dorang nie betul betul kuat.. hopefully persahabatan dorang kekal sampai bila bila..dan aku pun harap yang aku akan dapat SAHABAT macam nie.. :')

pada yang tak suka zizan dengan johan tu tak payah la busuk hati nak hancurkan persahabatan dorang okey!

love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

11 comments:

fieda said...

susah nak cari persahabatan macam ni...

Chegu Zubir said...

kawan mudah dicari..tapi sahabat...susah sgt....bertuah sapa yang dapat

jom sertai
Komen Entry dan Dapat Ganjaran

fatinz.efziey said...

suke tgox frenshp dorg..
=)

sueMUNCET said...

@ fieda : yes! memang susah.. ;)

sueMUNCET said...

@ Chegu Zubir : memang bertuah.. ;)

sueMUNCET said...

@ fatinz.efziey : sue pun suka tengok frenship dorang..sweet giler! ;)

Pretty Honey said...

wah...bestnye tgok friendship yg mcm ni. huhu..terharu plak^^

sueMUNCET said...

@ Pretty Honey : kan..best.. ;)

minasha said...

Wah..sweet sangat..seriously touching..

sueMUNCET said...

@ minasha : :")

Anonymous said...

http://iklansticky.com/hop.php?ref=juesakinah
nak side income lebih?