=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

08 November 2011

=Kelebihan Student Card=

siapa dekat sini yang study dekat kolej or poli or Universiti mesti ada student card kan..syoknya bila jadi student nie adalah....



  • siapa siapa yang suka pergi karaoke dekat redbox mesti tahu kan yang boleh guna student card.. dapat harga murah plak..boleh guna student card dari pukul 1pm-6pm..dalam RM10 ++.. tapi serius memang berbaloi..tapi weekdays sahaja..
  • kalau tengok wayang pun boleh dapat diskaun kan..tapi kalau hari rabu dah memang harga murah..so,takyah guna student card pun takpe..
  • main bowling pun dapat diskaun..baru baru nie aku main bowling dekat Sunway Pyramid guna student card tak sampai RM10 pun..jimat berbanding bila tak guna Student card..
tu je la kot perkara basic yang selalu kita buat bila hangout dengan member member kan..tapi lepas nie dah tak boleh nak guna student card sebab dah tak jadi student dah.. ;((




 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Ida said...

zaman ada student card ni memang besh! tapi zaman tu dah lama berlalu.. x besh.. :)P

azah87 said...

Beli tiket bas pOn de diskaun..hehehe...

sueMUNCET said...

@ Ida : kan..lepas nie dah takde dahh...

sueMUNCET said...

@ azah87 : ohh..yeke?? tak tahu plak.. ;p