=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

03 January 2012

=sueMUNCET dizaman persekolahan=

duduk sorang sorang tetiba teringat masa sekolah menengah dulu..
lagi lagi cuti sekolah dah nak habiskan..
bila ingat masa sekolah dulu rasa macam kelakar je..
rindu kot time sekolah dulu..rasa macam nak balik time sekolah dulu plak..tu la..bila time sekolah sibuk nak habis sekolah cepatkan..haishh..macam macam la kau nie sue..haha!


  • bila nak ponteng kelas mesti lepak kat tandas walaupun tandas tu bau yang kurang enak..huhu..
  • masa form3 pernah kantoi dengan cikgu displin..pergi lepak kat kantin sebab taknak pergi surau..ada ceramah..isnin tu semua tak datang sekolah sebab takot kena panggil kat perhimpunan..haha!
  • bila subject yang aku tak suka,mesti aku buat buat pergi toilet la..pergi jumpa cikgu la..nak dekat habis waktu kelas tu baru aku masuk..jahatkan?
  • pernah kena marah sebabnya lepas PJK tak tukar uniform  sekolah..still pakai baju sukan..bukan baju rumah sukan tu okey..
  • pernah masuk bilik kaunseling plus gaduh kat bilik kaunseling dengan member sendiri..
  • pergi lepak kat kelas orang lain..sedangkan kelas sendiri ada cikgu yang mengajar..
  • ponteng sekolah..sampai depan pagar sekolah je terus melencong tempat lain..haha! kalau la mak aku tahu..ampun mak! ;))
dulu aku nakal..nak nak plak masa form3..naik form4 and form5,aku dah jadi baik SIKIT..huhu..*sama dengan je nakalnya..

jom terjah gambar aku time sekolah dulu..

nie gambar masa form4..
dulu aku SANGAT SANGAT rapat dengan mereka ini..
ADEK,MUNCET,NAD,AIN..
sekarang, AIN je yang hilang tah kemana..
masa nie jamuan akhir tahun form4..
seriously,rindu time kat sekolah dulu..
neyh gambar netball..dulu aku aktif main netball..
tapi sekarang nie agak malas nak aktif..
rindu kot nak main netball balik..

actually,banyak sangat sangat kenangan time sekolah dulu..
dapat result SPM je,amek kau..memang terbaik la result aku kannnn...
tu la..time sekolah dulu main main..
padan muka aku..




 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

cik kinchnaf said...

sumpah !

rindu giler time skola :)

sueMUNCET said...

@cik kinchnaf : me too.. ;)