=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

13 March 2012

=Laman sosial saya=


 semua orang ada laman sosial sendiri kan..sekarang nie ada laman sosial Twitter,Facebook,Blog,MySpace,Friendster,Tagged and blaa blaa blaa..ada lagi ke yang aku tertinggal??

jom tengok laman sosial apa yang aku ada..
ini TWITTER saya..
twitter nie ibarat my BF..hahaha! memang akan selalu on twitter..before tidur,after bangun tidur memang aku akan tengok twitter..tempat aku meluahkan apa apa..memandangkan kebanyakkan member member aku takde twitter,so disini la tempat aku mengumpat mereka..bhahahah.. *gelak jahat*
FACEBOOK saya..
sejujurnya dulu memang facebook no 1 dihati aku tetapi sekarang tidak lagi..aku dah jarang on facebook..lagi satu,facebook nie untuk orang yang ada mutual friend je yang boleh add aku..even ada mutual friend pun kalau aku kenal baru aku approve..
LIKE PAGE  saya..
like page nie aku buat bukan sebab nak bajet macam retis or bajet macam blogger famous..aku buat sebab senang kalau kawan kawan blogger nak tahu entry terbaru aku..secara tak langsung boleh mengeratkan silaturrahim..kan..plus member member aku cakap kalau aku update dekat personal facebook aku dorang cakap macam serabut..huhu..
BLOG saya..
ini tempat kedua untuk aku meluahkan perasaan aku atau apa apa laa..aku memang akan update blog..nak kata selalu update tu, dulu mungkin yaa..tapi sekarang macam dah jarang nak update..mungkin sebab kehabisan idea..hoho..

FORMSPRING saya..
ini pun aku dah jarang nak tengok..kalau ada soalan dan keluar dekat email, baru aku tengok..kalau tak, memang takde nak tengok..so siapa siapa nak tanya apa apa boleh la tanya dekat sini or terus dekat twitter..


MYSPACE saya..
memang dah jarang on myspace..rasa macam dah taknak ada myspace nie..banyak sangat kenangan manis plus pahit..tapi takpe la..biar je la berabuk..hikhik..

itu je kot laman sosial yang aku ada..friendster, tagged tu memang aku takde..

 

 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

shigellazoster said...

siyes banyyyyakkk...
cs ade 3 je... :(
facebook
tagged tu pun bersawang2
blooggg tersayang...

nak banyak2 tp takut tak terbela.. hee

shiema sufian said...

wowww, bnyak tuh. ade baik burukny taw ade banyak social network ni. Apepon, blog paling best (:

sueMUNCET said...

@ shigellazoster : kan cs..yang myspace tu rasa nak tutup je..hikhik..

sueMUNCET said...

@ shiema sufian : haha! yang sedia ada nie pun dah tak terbela.. ;p