=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

20 April 2012

=Aku dapat karikatur!=


hari tu kat twitter ada seorang blogger nie baik hati nak buatkan karikatur tapi kena jawab soalan dia dulu...means macam kuis sesaja la..siapa cepat dapat la hadiah..dan jawab yang aku bagi hampir dengan jawapan yang dia bagi..itu bermakna aku menang dan dapat karikatur dari beliau..yeayyy!! *lompat lompat comel*
nampak tak karikatur tu?? cantikkan..sumpah aku suka...walaupun beliau cakap takde rupa aku tapi aku suka..bukan senang nak lukis macam nie kan...hehe..

nie la karikaturnya..karikatur lagi cantik dari real life..hahaha!

aku pun dapat header jugak tau..tapi nanti aku tukar header blog aku..kena buat surprise sikit..haha!

ohh yaa..nama dia Dani..beliau nie memang buat doodle,karikatur..memang beliau nie berbakat..kalau tengok blog beliau pun memang penuh dengan karikatur,doodle..
ohh yaa..korang pun boleh buat tempahan jugak..ini blog Dani dan nak senang korang follow je twitter Dani..beliau nie peramah okey..

btw, thanks Dani dengan karikatur yang cantik kiut miut tu..
plus header yang simple but nice.. ;)

p/s : ada promotion untuk bulan April nie..moh terjah blog beliau..



 

 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wah!!! comel kartun 2...nk seiras... tahniah menang... Ahlam singgah sini..n follow..jumput singgah blog buruk Ahlam... ^-^v

nurdani said...

heeee malu le saya. haha. syukurlah suka dan tahniah sekali lagi!

sueMUNCET said...

@ Ahlam Miera Amirul Shafie : kan..org yg buat karikatur nie pun comel.. ;)

sueMUNCET said...

@ nurdani : hehe..thanks dani.. ;)