=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

21 April 2012

=Alhamdulillah..Terima kasih Nuffnang dan Churp Churp=

alhamdulillah...duit nuffnang semakin naik..syukur..walaupun blog aku tak seberapa nak popular plus traffic tak tinggi mana tapi nuffnang baik hati bagi aku BE..hehe..siapa siapa yang ada blog tapi tak buat nuffnang nie memang rugi la kan..meh daftar Nuffnang.. klik INI..
macam tu jugak siapa yang tak buat churp churp..duit churp churp pun semakin meningkat..cuma aku jarang nak share dekat facebook..selalu share dekat twitter je..
siapa tak buat churp churp lagi, meh daftar..klik INI..

tunggu masa nak cashout je..hehe..


 

 Sila LIKE kalau suka..

8 comments:

TiraPengemis said...

dh bleh banjew sy nie...hehehe

Hazmin Hamudin said...

untungnya la dapat duit daripada nuffnang ngan chup2..

ADfeez said...

cantekkk blh la payung amaad kan? hahahah

sueMUNCET said...

@ TiraPengemis : hahaha! belum cashout lagi.. ;p

sueMUNCET said...

@ Hazmin Hamudin : alhamdulillah.. ;)

sueMUNCET said...

@ADfeez : haha! amad belanja sue dulu yee.. ;p

Nur Hawa Mohd Zin said...

boleh banjer ar...hehe

sueMUNCET said...

@Nur Hawa Mohd Zin : belum cashout lagi..huhu..