=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

05 April 2012

=Ben Ashaari Junior=


Mood agak tak menentu sejak kebelakangan nie..tekanan perasaan yang kadangkalanya sukar untuk diduga..banyak benda yang harus aku fikir..yela..umur pun makin meningkat tapi diri masih sama..masih macam dulu..perangai pun tak berubah..tah bila nak jadi matang tah..haha! aku nak explain pun tak tahu macam mana..faham faham sendiri laa..

ohh yaa..lupa nak share yang aku dah ada kawan baru..kawan kawan wassap yang sangat la sengal tahap kritikal punya..hikhik..under abang Ben Ashaari..even group tu tak ramai tapi memang boleh buat gelak guling guling laa..kehkeh..

cakap pasal abang Ben Ashaari nie, aku nak wish congrats dekat beliau dan wife dengan kehadiran Ben Ashaari Jr..Abang Ben dah dapat baby..
comelkan Ben Jr nie..mata sepet macam ayahnya okey.. ;)
selit la jugak gambar ayahnya..hikhik..

yeayyy.. ehh..aku plak yang excited..haha! bukan aku je yang excited okey..group wassap pun excited sama.. nama baby masih dirahsiakan..

*update : Muhammad Qhalif Iman Bin Salbani..itu la nama Ben Jr..
 

 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

fahmie firas said...

suka blog abg ben jugak.. jemput ke blog aye ea :)

sueMUNCET said...

@ fahmie firas : yeay! dah terjah blog awak.. ;)

shiema sufian said...

congrats to him. tumpang syioook (:

Ain GreenChubby said...

wah...!!jdi ayah dh abg ben10..eh silap ben ashaari,,, >_<
follow awk,jom follow sye

Nur Hawa Mohd Zin said...

dedi muka jambu..haha

sueMUNCET said...

@ Nur Hawa Mohd Zin : jangan dipuji dedi tu..haha!