=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

24 April 2012

=Dia buat aksi Superman lagi=

Malam tadi akak aku bbm aku..dia kasi gambar si Chibi..dia buat aksi superman lagi..haishhh..geram je aku tengok si Chibi nie..agak pelik la jugak sebab si Chibi nie slumber je luruskan kaki dia..terfikir jugak tak sakit ke dia buat kaki macam tu..
tengok tu...luruskan kaki dia..before this pun aku ada buat entry dan letak gambar si Chibi luruskan kaki jugak..nak tengok gambar tu klik INI..
nie bila akak aku panggil dia..kaki tetap maintain..nak tengok si Chibi sebelum dah selepas, boleh klik INI..
nie bila akak aku bawak si Chibi nie balik Puchong..memang tak boleh nak lepaskan dua ekor nie..nanti dok main kejar kejar..dah macam tom and jerry plak..



 Sila LIKE kalau suka..

12 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

comelnye!!!!!!!

sueMUNCET said...

@Nur Hawa Mohd Zin : kan..hahaha!

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hahahaha...comel sgt, geram tgok... unik kucing 2..jga dia elok2... ^-^v

Sue'zSuhaimi said...

haha !! tgk depan2 rasa nak hentak je..geram giler !! tggu aksi yg akan dtg lak ehh...

Dhiya Fariza said...

terindu kat kuncing sendiri lepas baca ni.

Shiema Sufian said...

Comel sangat, tapi shiema takut kucing.

sueMUNCET said...

@ Ahlam Miera Amirul Shafie : tu la..kucing nie mmg unik.. ;)

sueMUNCET said...

@ Sue'zSuhaimi : hahaha! okey..aksi apa la agaknya lepas nie..

sueMUNCET said...

@ Dhiya Fariza : ada kucing jugak yee.. ;)

sueMUNCET said...

@ Shiema Sufian : haha! mmg ada yg takut kucing..mungkin sebab takut kena cakar or geli dgn bulu kucing tu kan..

kinchnaf said...

Geram sgt3 !!

Kim salam kat chibi yeee...

Sangat comel meow awk teww.. Lalala..

sueMUNCET said...

@kinchnaf : comel mcm aku kan?? hahaha! *perasan*