=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

16 April 2012

=Yes! Rindu=


actually, takde benda pun nak update dekat blog nie..takde benda menarik pun nak update..so, saja nak menyemakkan entry yang tah apa apa..sekurang kurangnya kalau blog aku diupdate, tu bermaksud aku masih hidup lagi laa..hahaha!
nampak tak doodle diatas ini?? berpakaian uniform sekolah..saja nak cakap yang aku rindu zaman sekolah dulu..kenakalan, kebaikan yang sangat tak dibendung..alaa..kenakalan je yang tak dapat dibendung..sebab masa sekolah dulu dah memang nakal..kan kan..haha!

tu la..masa sekolah dulu, tak sabar nak habis sekolah..bila dah habis sekolah baru la rasa nak rindu rindu kan..hehe..



 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

saya pn rindu zaman sekolah...dah 4 thn lbih tinggalkn sekolah...huhuhu tpi insyaAllah thun dpn akn msuk sekolah balik...hehehehe

p/s: singgah sini..nice blog... ^-^

shiema sufian said...

Kite samaaaaaaaaa (:

sueMUNCET said...

@ Ahlam Miera Amirul Shafie : hehe...lama tu 4 tahun..

sueMUNCET said...

@ shiema sufian : kan..rinduuu..