=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

24 May 2012

=Aksi Si Omey tidur=

nie antara aksi kucing aku si Omey tidur..hobi aku sekarang memang suka kacau dia tidur sebab aku geram tengok aksi dia..
 
nasib baik tuan dia tidur sopan..hewhew..

 

 Sila LIKE kalau suka..

10 comments:

~~zana@pb~~ said...

salam kenal, geramnya tgk dia tdo.....mcm nk gigit kaki dia tu.

kinchnaf said...

omey yg comey.. ^^

nie mesty tuan dye yg ajoo tido cm gituu..hikhik...

eintan nurfuzie said...

pelbagai aksi...comey2

ADfeez said...

kat mana sekalipun kucing tu landing .. mesti die akan landing atas ambal love putih tu... rumah sue ada byk ke benda tu? :P

sueMUNCET said...

@ ~~zana@pb~~ : kan..rasa macam nak kunyah kunyah je kaki dia..hikhik..

sueMUNCET said...

@kinchnaf : haha! tuan dia sopan sikit.. ;p

sueMUNCET said...

@eintan nurfuzie : aksi yg buat org geram..haha!

sueMUNCET said...

@ ADfeez : haha! ada dua je..tp tu memang tempat dia tidur..bantal love tu dengan selimut putih tu..kalau takde benda tu memang dia taknak tidur..

nabila faryzza said...

macam macam gaya! hehe. comel jee.

sueMUNCET said...

@nabila faryzza : nie baru sikit nie..ada byk lagi gaya..haha!