=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

30 September 2012

=3 years already and I'm okey=

Today is my officially 3years berstatus SINGLE!! okey okey..tak bangga mana pun..just macam tak percaya dah 3 Tahun berstatuskan SINGLE..plus tak percaya sebab hati aku masih kukuh terkunci..wahhhh..ayat tak boleh blaa..haha!

Setiap manusia Tuhan tu dah bagi jodoh dekat kita..Aku yakin setiap manusia dekat muka bumi nie, Tuhan dah bagi jodoh masing masing..cuma cepat atau lambat dan haruslah bersabar..

bila nak suka dekat orang secara automatik mesti teringat kekecewaan dulu..fikir kekecewaan dulu, memang aku tak rasa yang aku boleh bertahan sampai sekarang..hanya kawan kawan SERUMAH sahaja yang tahu macam mana keadaan aku ketika itu..

apa apa pun, siapa siapa jodoh aku nanti, aku terima je dengan hati terbuka..dan semoga dia boleh terima kekurangan yang ada pada diri aku..ayat tak boleh blaa bila member aku cakap "antara ramai ramai nie aku paling excited nak tahu siapa boyfriend sue..".. tak pun aku suruh je mak aku tu carikan untuk aku kalau umur dah 26tahun still takde boyfriendkan..hewhew..
senyum seindah SURIA..





 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

Afiq Yassin said...

Follow sini.. jom follow afiq juga k.. hueee

Fiza Suhaimi said...

bila dah sampai masanya, Allah swt pasti akan ketemukan si dia dengan awak.. sabar itu buahnya manis.. :)

grateful said...

single ladies run the world weehaa! :D

sueMUNCET said...

@ Afiq Yassin : terima kasih.. ;)

sueMUNCET said...

@ Fiza Suhaimi : kan...senantiasa kena bersabar.. ;)

sueMUNCET said...

@grateful : i'm single ladies! haha!