=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

07 October 2012

=Anugerah Blokbuster 2012=

Before aku nak bercerita pasal Anugerah Blokbuster nie, petang tu cousin aku telah buat birthday party anak dia dekat KFC, Subang Parade..around pukul 4 macam tu, bergerak kesana..
Happy Birthday Emeer Asyaraf!
nak jugak snap picture dengan Encik Chicky nie..tapi beliau macam malu malu plak..hikhik..


okey..now boleh bercerita pasal Anugerah Blokbuster..Malam tadi telah berlangsungnya Anugerah Blokbuster yang telah diadakan dia Stadium Melawati Shah Alam..rata rata aku tersangat la berpuas hati dengan keputusan semua kategori yang ada..
okey...mari bergerak ke Stadium Melawati Shah Alam!!
 dua tiket dari Boboi Maharaja Lawak.terima kasih!
 nie masa rakaman red karpet..aku tengok dari jauh je..
semua orang dok berkerumun dekat situ sebab Aaron Aziz baru sampai..kemain ramai fans Aaron Aziz masa tu..
ohh yaa..bila aku nampak je Randy nie terus aku pergi dekat situ dan snap gambar beliau..okey..Randy nie sangat hensem okey..plus kurus woiii...
Lepas tu, terus masuk stadium dan menantikan Anugerah nie bermula..
gambar?? aku tak snap sebab bengang line Maxis dalam stadium nie macam apa je.. *ehh..takde kena mengena..haha!

bagi aku keseluruhan Anugerah Blokbuster nie takde la terbaik sangat..mungkin sebab persembahan yang tak seberapa nak gempak kot..tapi sound system dia memang terbaik..

keputusan penuh untuk Anugerah Blockbuster :
Anugerah Filem Terhebat – KL Gangster (Syamsul Yusof)
Anugerah Tuan Direktor – Syamsul Yusof (KL Gangster)
Anugerah Direktor Baru Terhebat – M. Suurya ( Sumpahan Puaka)
Anugerah Filem Aksi Terhebat – KL Gangster (Syamsul Yusof)
Anugerah Filem Kelakar – Hantu Bonceng (Ahmad Idham)
Anugerah Filem Takut Terhebat – Khurafat (Syamsul Yusof)
Anugerah Drama Muzikal Terhebat – Nur Kasih The Movie! (Khabir Bhatia)
Anugerah Heroin Terhebat – Yana Samsuddin (Bini-Biniku Gangster)
Anugerah Hero Terhebat – Zizan Razak (Hantu Bonceng)
Anugerah Watak Penyangak Terhebat – Fikir Bakar (Klip 3GP)
Anugerah Lagu Filem Terhebat – Ombak Rindu
Anugerah Hero Baru Terhebat – Shahir (Karak)
Anugerah Heroin Baru Terhebat – Tasha Shila (Ratu The Movie)

Tahniah pada semua pemenang! 



Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

kinchnaf said...

untung sangad laaa kannnn.. ^,^ Hewhew..

luqman zakaria said...

wah..g tgk live ke..untung ler`

sueMUNCET said...

@ kinchnaf : haha! untung sebab org bg tiket free kan..

sueMUNCET said...

@ luqman zakaria : ha'ah..tgk live! ;)

Nurhasliza Nordin said...

Eleh! Tak besh pom! Sebab Adi Putra ittew tak tercalon pom. Jahat mereka tau. :'(

sueMUNCET said...

@ Nurhasliza Nordin : ha'ahh..FT kita pun takdeee..