=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

06 January 2013

=Hari Kelahiran Saya=

5 Januari 2013..Happy Birthday SueMUNCET!! wahhh...macam tak percaya yang umur dah semakin meningkat..yes! tahun nie aku berumur 23tahun dan masih SINGLE.. *motif*.. hahaha! Birthday tahun nie aku tak mengharapkan apa apa pun..cukuplah sekadar orang orang disekeliling aku mendoakan aku benda yang baik baik..

bila umur dah meningkat nie, banyak benda yang aku fikirkan..expecially tentang hidup aku yang masih lagi tak nampak hala tujunya..aku takde nak fikir pasal boyfriend..dalam azam aku pun takde istilah boyfriend..tapi kalau dah tertulis tahun nie aku menamatkan zaman bujang aku, aku terima dengan hati yang terbuka..ceewahhhh..hahaha! propa sangat dah nie Sue oiii...

aku still tak dapat lagi apa yang aku nak dalam hidup nie..insyallah, kalau Tuhan tu bagi petunjuk dan bukak jalan untuk dapatkan apa yang aku nak, memang aku bersyukur sangat sangat..yang penting aku sendiri kena usaha untuk memajukan diri..plus bekalan untuk diakhirat kelak..
HAPPY BIRTHDAY TO ME..
hope tahun nie ada sesuatu yang terbaik untuk aku..aminnnn...





 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

happy birthday dear.. may Allah bless u always.. :)

p/s: moga cepat2 jumpe jodoh..hohohoh

myfara FLK said...

happy birthday sue muncet..semoga panjang umur dan murah rezeki..