=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

12 January 2013

=Second=

ehem! fuhhhhh..berabuk blog nie bila aku dah agak lama tak mengupdate blog..kesibukan melanda diri..lagi lagi dah tukar tempat kerja baru..lagi la bertambah sibuk..hehe..

actually takde benda pun aku nak story..just nak cakap thanks to girlfriends for celebrate my birthday dekat redbox ioimall.. 
kek kedua untuk birthday!

tahun nie banyak plan nak pergi holiday..semoga dipermudahkan.. aminnn.. :)



 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Miss A said...

samalahh, kita pun banyak plan untuk kurus and pergi jengjalan this year, in shaa Allah :)

BW here!

sueMUNCET said...

@Miss A : KAN..plan je nie tp tak tahu la jadi ke tak..hihi..