=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

20 January 2014

=Kehidupan=

Hellooooo guys.. Okey.. seriously rindu giler nak update blog.. Rasa macam nak tutup je blog nie tapi tak sampai hati plak sebab blog nie la tempat aku nak share apa yang aku rasa..
Pernah tak korang rasa macam nie? ke aku je yang rasa mcm nie? hihi.. Seriously, aku memang takut nak rasa bahagia.. bila nak rasa bahagia je mesti ada something bad yang jadi.. 

Contoh : 
Sakit hati tak bila ada orang tak seberapa nak suka dengan orang yang rapat (bakal bf/gf) dengan korang dan orang yang tak suka tu ada lah orang terdekat dengan korang dan orang yang paling korang sayang?? Kau baru nak rasa bahagia tapi jadi macam nie plak..

haaa.. bagi aku la kan restu dari kedua dua pihak nie tersangat la penting.. especially, restu dari family.. If perempuan/lelaki tu jenis pandai ambil hati takpe.. Tapi tah laa.. bagi aku if family aku dah tak suka, aku sanggup je tolak tepi perasaan aku dekat lelaki tu demi family.. apa apa pun family tetap diutamakan..

Bebalik pada life aku, sekarang aku banyak menghabiskan masa dengan family dan kengkawan.. sometimes aku fikir takde lelaki dalam hidup aku pun aku okey.. boleh je survive.. hihi.. aku malas nak fikir pasal hati and perasaan nie.. ecehhhh.. Sejujurnya, aku memang bersyukur sangat dengan life aku sekarang nie.. cuma kadang kadang rasa frust jugak la.. macam apa yang aku nak kekadang tu tak dapat. tapi aku just follow the flow.. sampai masa aku suruh je mak aku carikan.. maybe tu lebih baik..


Ohh yaa.. Tahniah pada dua orang BFF aku yang dah pregnant.. okey.. terasa diri tua plak.. haha!



Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

fae singgah sini :)

setiap org berhak merasa bahagia..

sueMUNCET said...

@ Nurfaezah Abdullah : yes dear.. insyallah semua akan rasa bahagia.. :)

Ayangnaz said...

sampai seru nnt ada la tuh..xkemana

sueMUNCET said...

@Ayangnaz : insyallah.. :)