=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

29 March 2011

=PC Fair..=


Hari nie bermulanya PC Fair dekat perkarangan kolej poly-tech mara..lai lai lai..mari datang..sila singgah..haha! serious barang yang dijual sangat murah okey..rambang mata jugak la aku kan..

 see gambar diatas?? siap ada lori lori datang lagi..huhu..
nie lori ayamas..murah doee..

 nie minuman free..tapi malangnya minuman tu indocafe..aku dah la tak boleh minum nescafe..just boleh tengok je..
Fieza la minum 4 cawan okey..huhu..sedap katanya..
nie plak pizza..eh eh..abang pizza..kamera kat sini la..haha!

nie la booth PC fair..

nak tahu aku beli apa dekat PC fair nie??

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
TAK ADA BELI APA APA SEBAB TENGAH SENGKEK..
DUIT MARA TAK MASUK LAGI.. -____-
so,aku hanya dapat lihat barang barang yang dijual sahaja..

okey..bye!


love
 

 Sila LIKE kalau suka..

3 comments:

Anonymous said...

xyh mention sgt laa kn 4 cawan 2...ngee~

sueMUNCET said...

saya macam tahu je siapa anda..
hahaha!

Anonymous said...

haaaa???siapa kah sy??gadis cun??cntk??comey??