=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

05 December 2011

=Ilham Resort Port Dickson=

masa aku pergi holiday with my friends hari tu, aku menetap dekat Ilham Resort Port Dickson..
 Ilham Resort
 ruang meja untuk melantak..
 ini kira dapur dia la tapi tak boleh masak..just ada peti ais..
 ini ruang tamu..ada astro tapi tak semua channel ada..
 ini ruang untuk lepak.. tapi ruang tamu dia memang besar..
ini pemandangan dari atas hotel kiteorang..
betul betul depan kolam renang nie..
bilik 2 dan 3..sama sahaja..
ini master bedroom..ada balkoni kecil..

actually, ada tiga bilik..sama je..ada dua katil..setiap bilik ada toilet..tu yang best..takyah kongsi kongsi toiletkan..

bagi aku resort nie best laa..boleh bbq..ada karaoke..ada wayang..dekat dengan pantai..ada breakfast untuk 6 orang..satu malam harga dia around RM700++ sebab masa kiteorang pergi dah start cuti sekolah..

overoll, memang best la tempat nie..next time kalau ada rezeki nak pergi lagi.. ;))



Sila LIKE kalau suka..

No comments: