=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

22 December 2011

=Khas untuk Ex-girlfriend by AH=

gambar dicuri dari facebook beliau..
sekali imbas nampak macam Zac Efron kan.. ;)

*siapa tak kenal Aziz Hazmi boleh campak laptop or Pc anda sekarang..tak guna online 24/7 kalau tak kenal Aziz Hazmi nie..

AH publish new video..!! aku plak yang excited..hikhik..video untuk ex-girlfriend..ulang balik video untuk ex-girlfriend dia..mak aiii..kau berani nak buat video untuk ex-girlfriend or ex-boyfriend kau?? balik busuk pun korang akan message or call je kan..huhu..

jom layan video dari dia khas untuk ex-girlfriend dia..



bila dia publish new video memang aku tak pernah ketinggalan untuk tengok video dari dia..video yang nie dia buat untuk wish birthday ex-girlfriend dia..see..wish birthday siap buat video okey..kau ado?? haha! sweet sangat kan..rasa macam dia sangat menghargai ex-girlfriend dia..untung jadi ex-girlfriend dia nie..haha! nie baru ex-girlfriend dah ada video macam nie..kalau girlfriend dia aku tak tahu la macam mana kan...ngeee..

#AHmazingFriends always support you! ;)

*Kalau ex-boyfriend aku buat video untuk aku yang ado je laa..memang tak pasal pasal kena maki dengan girlfriend dia nanti..hahaha!

mari join my giveaway..klik HERE



 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

ISZ said...

aah. nak imbas2 zac efron. cecewahh. haha

sueMUNCET said...

@ ISZ : kan..hahaha! ;)

Zuewairy said...

sweetkn?

sueMUNCET said...

@ Zuewairy : sangat sweet.. ;)

anis said...

dia still sayang ex-gf dia ke?

sueMUNCET said...

@ anis : i dont know..ask him.. ;)