=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

29 January 2012

=Langkawi : Day 2 [Part 2]=

Sambungan dari entry INI
yeayyy..dah sampai cable car..!!
 masuk je dah nampak view nie..
 masa nie kena beratur panjang untuk sampai ke cable car tu..lama jugak la tunggu sebab ramai nak giler orang kan...
 finally, setelah lama menunggu sampai jugak turn nak naik cable car..
*gambar sedikit goyang sebab excited..huhu..
 nie view dia..subhanallah..cantiknyaaaaa....
 view jambatan gantung Langkawi..

 bila tengok dari atas jambatan nie memang cantik...
 walaupun jambatan nie goyang goyang, aku tetap buat muka rileks konon tak takut..hahaha! siapa siapa yang gayat tu dinasihatkan jangan la tengok bawah...

then, balik hotel..masa untuk berehat dan berkemas..sebab esoknya dah pulang ke KL..

 
 Sila LIKE kalau suka..

No comments: