=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

27 January 2012

=Langkawi : Day 2 [Part 1]=

sambungan dari entry INI...

keesokan harinya, pagi pagi kami dah pergi dekat jeti untuk pergi tiga tempat iaitu Pulau Beras Basah, Pulau Helang dan Pulau Dayang Bunting..

 masa nie tunggu bot untuk pergi ke tiga tiga pulau tersebut..
 nak jugak selit gambar sendiri kan..hahaha!
 yeayyy..dah samapi Pulau Beras Basah..pakcik bot tu bagi masa 1jam untuk lepak kat tempat nie..
 tempat nie boleh mandi..air dia jernih je..tapi aku tak sure ada toilet ke tak..sebab dia ada mention "No toilet here".. monyet pun banyak dekat sini..ehhh...
 Kemudian pergi Pulau Helang..just tengok Helang nie makan je..aku ingatkan boleh bagi Helang nie makan..tapi Helang kat sini besar besar okey..
Then, pergi Pulau Dayang Bunting..tengok picture kat atas tu..nampak tak macam orang pregnant tengah baring..itu la Dayang Bunting..Pakcik bot nie berhenti dekat tengah tengah untuk kami snap gambar Dayang Bunting tu..
 yeayyy..dah sampai...
 inilah Tasik Dayang Bunting..kat sini pun boleh mandi dan boleh main kayuh kayuh tu..apa tah namanya...
 tempat nie memang cantik..
dan aku tak mandi pun..huhu..

then, balik hotel..mandi mandi..rest kejap..bersiap..dan gerak ke cable car..!!
next entry aku akan cerita..

 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: