=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

21 June 2012

=BEN ASHAARI DAN SAYA=

yeayy..dapat join segmen Abang Ben Ashaari..dah lama giler kot tak join segmen Abang Ben nie..bila nak join je mesti tak sempat..hewhew..


klik picture untuk terjah ke blog Abang Ben..

"Aku suka blog yang simple..yang tak loading bila nak bukak blog tue..blog yang setiap entry ada gambar gambar yang menarik perhatian aku..tulisan dan ayat yang mudah untuk aku faham.."


 

 Sila LIKE kalau suka..

29 comments:

  1. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. uikss..FT datang dari segmen yg same..ngeeee

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)


    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. simple and nice kan btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

    ReplyDelete
  7. As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

    ReplyDelete
  8. salam singgah.. tak sempat nk join segmen.. blogwalking je malam ni..

    haniz-eyecandy

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  11. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  12. done here..sudi2 lah tgk ea...hope dpt tarik mnat anda..hehe

    ReplyDelete
  13. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama :)

    Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete
  15. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    done follow u!

    ReplyDelete
  20. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  21. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  22. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. hai! deno datang dari segmen yg sama dah terus folow sini! jemput la ke blog deno :)

    ReplyDelete
  25. Singgah dari segmen yang sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  26. salam perkenalan....singgah dari segmen abg.ben.....jom support penyu2 yang da nak pupus...and blh jugak join contest....http://eimah2328.says.com/recommendations/wwf-blogger-campaign

    ReplyDelete
  27. singgah dr segmen sama

    http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  28. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

Terima kasih diatas komen anda...