=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

12 April 2011

=Duit terkumpul pada nuffnang aku=


semua orang tahu kan apa function nuffnang nie..selalunya iklan nuffnang nie akan tersiar dekat blog blog yang join nuffnang nie..
termasuk la aku..actually,aku dah active kan nuffnang nie dah lama..tapi diatas kebodohan sendiri yang tak dapat nak dielakkan..haishhhh...
*credit to my sis sebab menghapuskan kebodohan yang ada kat dalam diri nie..huhu..

mula serious dengan nuffnang nie baru lagi laa..aku nak share sikit la nuffnang aku yang terkumpul..takde la sampai beribu ribu yang kebanyakkan blogger dapat tu.. blog aku nie biasa je..tak femes..so,traffic pun kadang kadang tak naik..so,nuffnang pun sikit je laa..
jom tengok berapa yang aku dapat..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


macam beribu plak nak tayang kat blog kan.. -___-
tak sampai ratusan pun..
takpe takpe..usaha tangga kejayaan..

P/S : terima kasih pada anda anda yang selalu melawat blog saya..

love,

 

 Sila LIKE kalau suka..

9 comments:

::cik ZH:: said...

credit jer kat i??
ape lagi, belanje la tutti fruity...
x reti2...
heheh....
kalo x, mesti nuffnang ko dah ribu riban kan...
kite bako..kite bako...

nard.z said...

byk tu! i punya RM0.25. hahaha!

nard.z said...

byk tu! i punya ...... rm0.25. haha :P

sueMUNCET said...

@::cik ZH:: :
tunggu nuffnang i da naik beribu ribu baru i belanja u okey..haha!

sueMUNCET said...

@ nard.z :
alaa..mula mula memang u..nanti dah lama lama mesti naik.. ;)

Fauzie Jasmani said...

Apa lagi? Leh ar cashout..hehe

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Latest Entry : Jom download Toolbar UpProfits with Alexa Rank..

sueMUNCET said...

@Fauzie Jasmani :
cashout?? adehh..baru brape ringgit je tu..haha!

miwwa J said...

cash out la pe lagi.heheee

sueMUNCET said...

@miwwa J : hahaha! tunggu nak naik sikit lagi baru cashout.. ;)