=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

21 April 2011

=Hebat sangat ke kau nie berlakon sue??=

fuhhhh..satu lagi sudah lepas..tadi selesai presentation for subject multimedia..lega sangat sangat bila satu dah lepas..and tinggal satu lagi before final..

 nie masa tengah tunggu my lecturer sampai..masing masing amek mood..ngeee...
inilah lecturer multimedia kami..Madam Harlinawati.. ;)) dan yang lain tu group aku for project multimedia..

ehh..kenapa aku ada plak dekat screen besar nie??

nak tengok tak video multimedia aku?? jeng jeng jeng..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
tadaaaaaaaaa...takde pun..haha! eh eh..ada laaa..kali nie aku takde nak kenakan korang..sila layan video dibawah..

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
rakam masa presentation..

sila jangan nak gelak sangat yeee..haha! nak buat video nie pun banyak kali kena cut..sebab asyik gelak je..ngee..

P/S : kredit to AZIZHAZMI sebab bagi inspirasi pada video diatas.. ;))



love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

5 comments:

Cik Khairyyna :) said...

hi. amek award ye kt belog cik khairyyna. khas untuk anda :)

Anonymous said...

terbaik...

sueMUNCET said...

@ Cik Khairyyna :) : terima kasih awak.. ;)

sueMUNCET said...

@Anonymous : owh..terima kasih yee..

nurulfzz said...

hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com