=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

09 April 2011

=Mula mula BERCINTA semua stok nak indah je=

masa tengah hangat bercinta....

A : sayang..love u..
B : love u too my dear..

A : i rindu u..rindu u sangat sangat.. ;(
B : i pun..rasa nak jumpa u sekarang jugak.. ;(

A : weekend nie tengok wayang jom..
B : okey jugak tu..nak tengok cerita apa sayang??

A : b..amek i boleh??
B : okey sayang..jap lagi i sampai..

A : u..janji jangan tinggalkan i please..
B : ye sayang..i janji tak tinggalkan u.. ;)

A : b..i demam.. ;(
B : hah?? u demam?? jap lagi i sampai kita pergi klinik..

A : bestnya dapat cakap lama lama dengan u.. ;)
B : i pun sama..rasa macam taknak letak phone nie je.. ;)

beberapa tahun kemudiannnnn...

A : sayang..love u..
B : okey..

A : i rindu u..rindu u sangat sangat.. ;(
B : kalau ada masa kita jumpa laaa..bz laa..

A : weekend nie tengok wayang jom..
B : ala..u beli je CD..tengok kat rumah..

A : b..amek i boleh??
B : tak boleh laa..tengah bz..teksi kan banyak..bas pun ada..

A : u..janji jangan tinggalkan i please..
B : kalau ada jodoh ada la..

A : b..i demam.. ;(
B : alaa..demam sikit je tu.

A : bestnya dapat cakap lama lama dengan u.. ;)
B : dah la tu.. esok je la sambung..nak tidur..

alasan yang sering digunakan....

A : u nie asyik takde masa je untuk i..
B : ala sayang..i bz sikit dengan assignment..
*sebenarnya bz dengan orang lain...

A : kenapa call tak angkat??
B : yeke?? ada call eyh?? sorry sebab silent..ada dalam kelas..
*sengaja taknak angkat call..

A : u..jom tengok wayang weekend nie..
B : ala sayang..tak boleh laa..ada group discussion..
*dah ada date dengan orang lain...

A : sayang..i demam..tolong hantar i pergi klinik..
B : tak boleh la sayang..i ada hal..u naik teksi la..
*dah tak sayang..buat apa nak take care..kan..


A : u..i nak keluar..u jaga diri okey..i love u..Muahhhh!
B : okey..
*bila dah takde perasaan cinta...

A : sayang..tengok handphone..
B : tak boleh laa..bateri nak kong nie..
*takot kantoi..

A : kenapa off phone?? call banyak kali asyik voice je..
B : bateri kong la sayang..
*dah keluar dating buat apa nak on phone..kantoi laa..

P/S : ada apa apa nak tambah tak??


love,


 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

Anonymous said...

setuju...mule2 mmg laa..dh lme..mmg harapan laa..

sueMUNCET said...

@Anonymous : tahu takpe..kena la terima hakikat tu.. ;p

cik kinchnaf said...

yes, kinchnaf pn setuju jugak.. ;)
MENARIK !!

sueMUNCET said...

@ cik kinchnaf : kan...benda macam pernah jadi plak.. ;)

miwwa J said...

setuju2 ..haha.

sueMUNCET said...

@miwwa J : kannnnn... ;)