=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

17 April 2011

=Pondok Penyayang Raudah=

Semalam (16042011) aku pergi rumah anak anak yatim anjuran department Mathematic.. ramai jugak la yang follow.. nie kira untuk mentor dan mentee laa..dekat Pondok Penyayang Raudah..actually,bukan semua anak anak yatim..ada jugak yang bermasalah..

sampai sana je dalam hati aku "nie ke tempat dia??" Ya Allah..menjejakkan kaki kat sana je aku dah sebak..aku tak tahu kenapa..mungkin sebab aku nie pun macam mereka..cuma bezanya aku dapat hidup dengan kasih sayang seorang mak..bila tengok kanak kanak yang seolah olah gembira dengan kehadiran kami,lagi buat aku rasa macam nak mengalirkan air mata..tapi wa pandai control beb..huhu..

first time naik bas KPTM okey.. -___-
 nie sesudah sampai sana,kami mengadakan gotong royong untuk buat aktiviti sukaneka.. tapi disebabkan hujan,sukaneka terpaksa dibuat di dalam belah atas..
 nie sebahagiaan anak anak di pondok penyayang raudah..

nie group sukaneka gee..dapat num4..
nie group sukaneka niniey..dapat num1 you all.. ;))
nie group sukaneka aku..dapat num2.. ;)
nie persembahan dari anak anak pondok penyayang raudah..
balik time! before balik tu,kami pergi tengok bilik mereka..hmm..rasa best je dapat luangkan masa dengan mereka..

"orang yang tak pernah rasa kehilangan mak atau ayah takkan tahu macam mana peritnya apabila kehilangan mereka.."

P/S : nanti aku upload video okey..


love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

cik kinchnaf said...

yes dear.. i agree with ur statement.. :)

its true !!

sueMUNCET said...

@ cik kinchnaf : tahu takpe kan yunk..

EB said...

Event mcm ni mmg kgemaran Eb masa stdy dulu.. huhuuhu..

sueMUNCET said...

@ EB : sama dengan la.. sue pun suka.. ;)