=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

27 April 2011

=Saya dah berubah=

assalammualaikum semua!!
hye kepada semua follower dan jugak kepada pembaca setia blog aku... 
*ada ke pembaca setia?? haha! perasan lebih..

aku memang dah lama berniat tapi serious aku cakap aku macam tak confident..tah kenapa tah..sebab tu la asyik tertangguh tangguh je..
syukur sangat sangat sebab sekarang nie aku dah bertudung..ALHAMDULILLAH.. ;))
-___-

sekarang dah tiba masanya..setelah aku fikir semasak masaknya,aku pun ambil keputusan nak bertudung..sebab aku taknak la kalau aku tak fikir betul betul kang aku bukak tudung balik...aku taknak macam tu..

okey..terima kasih jugak pada kawan kawan yang always support aku..yang selalu bagi nasihat dekat aku..tak lupa jugak pada family tersayang especially to my mom..
bila mak tahu aku dah pakai tudung,mak la paling gembira..dan buat aku menangis bila mak cakap senang arwah abah dekat sana.. (T_T)

terima kasih pada kawan kawan yang sudi terima perubahan aku dengan hati yang terbuka..aku pakai tudung bukan sebab fesyen,bukan sebab ikut ikut kawan tapi semua sebab Allah..

P/S : Aku terima semua kritikan dengan hati yang terbuka.. ;))

saya bertudung saya okey..anda bila lagi?? ;))

love,


 Sila LIKE kalau suka..

21 comments:

Nabila Huda said...

alhamdulillah..

Cik Khairyyna :) said...

sangat comey bila sue bertudung. suka suka suka! hehe.
cik khairyyna support sueMUNCET bertudung okay! :)(:

Pycah Abd Rahim said...

tahniah sue :) semoga kekal macam ni ye >.< lagi cun lahhh !

elprincess gemo0k said...

sejak2 wat contest nie asyik update blog je
hehhehehe
bagus2 cantik sue kalo bertudung.. kak fad suka

sueMUNCET said...

@ Nabila Huda : alhamdulillah.. ;)

sueMUNCET said...

@Cik Khairyyna :) : terima kasih cik khairyyna.. ;)

sueMUNCET said...

@Pycah Abd Rahim : aminnnnnn..hope kekal macam nie..terima kasih.. ;)

sueMUNCET said...

@elprincess gemo0k : amboi..perli sue nampak..haha! terima kasih kak fad.. ;)

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

woo~bgus~sgt okey lha..
=)

sueMUNCET said...

@AmieRuL ShaFiQ:-) : terima kasih mirul.. ;)

elprincess gemo0k said...

sejak2 wat contest kt blog nie rajin yerk update blog
hehhehe

cantik la sue pakai tudung, manis je
hehehhe
=)

sueMUNCET said...

@elprincess gemo0k : malu la saya..hahaha!

fatinz.efziey said...

congrettt!!hee..bgoz laa!!
=D
*tumpng epie jgax!*
ayu aje tngox..

sueMUNCET said...

@fatinz.efziey : hikhik..terima kasih awak.. ;)

cantekk said...

Alhamdulillah................
;-D syukur sgt..
hope kekal bertudung,,
cabaran ttp ada, tp hope kamu kuat kan iman..
insya Allah, Allah akan mudahkan..

sueMUNCET said...

@cantekk : terima kasih awak.. ;)

mOon jOhari said...

cumeyl la...suka!

sueMUNCET said...

@mOon jOhari : terima kasih akak.. ;)

nini said...

alhamdulillah....congratz..moga kekal bertudung =D

awak...maaf ye, jgn kecik ati....seelok-eloknya, gambar free hair tu deletlah...sebab awak sekarang dah bertudung =D

sueMUNCET said...

@nini : terima kasih awak..saya tak kecik hati..memang saya akan buang.. ;)

nini said...

=D