=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

29 April 2011

=10 lelaki yang sueMUNCET admire=

jeng jeng jeng..aku tak tahu la kenapa aku admire giler dengan mereka mereka nie..haha! mungkin mereka mereka nie ada keistimewaan tersendiri kot..jom terjah!

10) Rosyam Nor
aku memang dari dulu minat dengan lakonan Rosyam Nor..semua watak yang dia pegang semua menjadi..lagi lagi kalau watak yang gangster...lepas tu,kalau dapat watak yang sedih tu memang boleh menangis la kan..cuma sekarang nie dia macam dah kurang berlakon kan..mungkin dia bagi yang muka muka baru plak yang berlakon kot..

9) Yusri KRU
amboi..taknak hensem plak yusri nie kan..ngeee..aku suka tengok bila dia bercakap...tak tahu la kenapa..sekarang nie gosip dia bercinta dengan LISA SURIHANI kan?? betul ke??

8) Asyraf Muslim
aku suka dengan cara asyraf muslim nie..walaupun orang panggil dia ustaz tapi dia tetap berperangai gila gila kan..cara dia cakap pun soft je..now,dia dah bertunang..taknak frust plak aku kan..haha!

7) Que Haidar
aku memang minat dekat Que Haidar nie..mungkin sebab muka dia yang macam kebudak budak kan..plus dengan lakonan dia..memang terbaik la kan..lagi lagi lakonan dia dalam cerita "Cinta untuk ain" tu..sweet giler doee..

 6) Sharnaaz Ahmad
aku mula minat kat dia masa dia berlakon dalam drama "Kita"..lepas tu,bila aku tengok cerita dia dalam "Ungunya Cinta"..mak aiiii..sweet giler weyh dia dalam cerita tu..starting tu memang aku minat la kan dengan lakonan dia..


 5) Anuar Zain
siapalah yang tak tahu kemerduan suara Anuar Zain nie kan..kalau dia menyanyi memang boleh buat orang terpegun..

 4) Akim
aku suka semua lagu lagu akim..bagi aku akim nie sweet kot..
lagi lagi dalam video klip "jahatnya cinta"..


 3) Zizan
siapalah yang tak kenal Zizan..kalau buat lawak memang buat orang gelak besar la kan..lagi lagi kalau berganding dengan Johan..lawak spontan je..sekarang nie tengah bertanding dalam MAHARAJALAWAK kan..goodluck!

2) Shaheizy Sam 
artis paling popular..siapalah yang tak tahu kan..start aku suka kat dia masa tengok filem adnan sempit laa...filem tu kot yang menaikkan nama dia..lepas tu dalam filem KL drift tu..memang terbaik la kan..

dan yang pertama..jeng jeng jeng..siapa siapa yang follow blog aku dari dulu tahu la siapa lelaki yang aku admire sangat tu kan..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



1) Faizal Tahir
dia tetap menjadi number 1..aku suka bila dia main gitar..plus bila dia menyanyi versi akustik..suara dia memang best laa..perghhh..jatuh cinta weyh..aku dah la pantang dengan lelaki yang suka main gitar nie..ngee..

aku ada buat entry pasal dia..


actually,banyak lagi..tu diantaranya..

love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

8 comments:

. Shina Gee . said...

sumenye hot hot..tapi klu bg sy,, yg 1 zizan lah..hehe..start suka dia mse dia msuk raja lawak..hehe,.

shigellazoster said...

wah2..... kita meminati lelaki yang same.. hahaha... :) naseb seteng2 je... :) ape2 pn dorang memg hensom@~>.. haha

Eien Mohmad said...

wahh! Eien pun faizal tahir koddd (:

mostly ramai cakap muka boy Eien macam faizal tahir. HAHA

fatinz.efziey said...

owww!!
memg top habez!!
buleyh undi kah nie?
hahaa..XD

sueMUNCET said...

@. Shina Gee . : haha! zizan memang lawak kan.. ;)

sueMUNCET said...

@shigellazoster : yeke?? haha! mereka semua memang hensem.. ;)

sueMUNCET said...

@ Eien Mohmad : yeke?? muka bf Eein macam FT?? nie nak jeles nie.. ;p

sueMUNCET said...

@ fatinz.efziey : haha! sila la undi.. ;)