=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

26 April 2011

=Bila ada "Mereka" diatas katil, pasti aku takde space nak tidur..=

siapakah mereka?? haha! teddy bear aku laa...aku suka teddy bear!! seriously..macam budak budak kan?? tapi tu la diri aku..aku ada bawak 3 buah teddy bear..err..3 buah ke?? bantai je laa.. aku ada bawak teddy bear dekat rumah sewa aku nie..disebabkan aku tidur berdua dengan roomate aku,so tak boleh nak letak dekat atas tilam..kang bear ke mana,roomate aku kemana..haha!
nanti aku plak yang kena tidur luar yang bear aku nie sedap je tidur atas tilam yang empuk itu kan..

motif?? haha!

tapi mak aku ada cakap.. "Tahun nie je dapat teddy bear..tahun depan UMUR DAH 22TAHUN tak boleh nak dapat teddy bear dah.." -__-

aku jawab "yela mak..tahun depan orang plak bagi hadiah cakap orang nak kawin..haha!" #calon pun takde..cehh..

kalau nak tengok bear tu,klik link kat bawah nie..



P/S : Sebahagian lagi teddy bear berada dirumah family..

love,



 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

mOon jOhari said...

bukan 3 buah...tapi 3 kuntum...sila betulkan... :p

sueMUNCET said...

kuntum?? haha!
kuntum tu untuk bunga la yunk.. ;)